Bestel uw badjas met naam bij badjasmetnaam.be!

De badjas is een loszittend kledingstuk die vooral in huis word gedragen. Dit kledingstuk is dan ook erg comfortabel. Het is niet helemaal duidelijk waar de badjas nou precies vandaan komt en waar deze als eerste werd gedragen. Er wordt gezegd dat de badjas voor het eerst werd gedragen rond de 17e eeuw, dit was in de Westerse wereld.

Wat we wel zeker weten is dat in het begin alleen de mannen een badjas droegen. De naam was toen ook anders. Het kledingstuk heette toen namelijk een banyan. Rijke mannen droegen de badjas vaker, omdat de badjas erg duur was en het een soort van rijkdom uitstraalde. De badjas van toen zag er namelijk een stuk netter en chiquer uit dan dat deze er nu uit ziet, in die jaren werd de badjas ook nog overdag gedragen.

De badjassen van vroeg werden mooi versierd met allerlei sierlijke patronen. Tegenwoordig hebben we hier iets ander voor bedacht. Wij bieden u de mogelijkheid om deze te laten bedrukken of borduren. De badjas wordt niet alleen meer in de Westerse wereld gedragen, maar nu ook over de hele wereld. De badjas is er ook wat minder netjes uit gaan zien en wordt voornamelijk in huis gedragen, na het douchen, in de ochtend bij het ontbijt of in de avond bij het relaxen.

Ruime keuze uit goedkope badjassen met naam

U kunt tegenwoordig kiezen uit enorm veel soorten badjassen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, maten en die zijn gemaakt van verschillende materialen. Het is een groot voordeel als u de perfecte badjas hebt gevonden en deze ook nog erg betaalbaar is.  Wij bieden u de mogelijkheid om deze badjassen ook te borduren. Dit blijft er erg lang opzitten en zo kunt u eindeloos plezier beleven van uw gepersonaliseerde en unieke badjas.

Voor iedereen zit er wel wat tussen, voor de mensen die van een neutrale kleur badjas houden zijn er zwarte, witte, donkerblauwe, beige of antraciete badjassen. Als u meer van de felle en opvallende kleuren houdt, wees dan niet gevreesd. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen uit rood, aquablauw, paars, roze, groen, geel of oranje. Als dit nog niet opvallend genoeg is kunt u ook altijd nog kiezen uit een badjas met een mooie opvallende print, een badjas met stippen of een zebraprint bijvoorbeeld.

Goedkope badjassen eenvoudig vergelijken

U kunt zien dat er tegenwoordig enorm veel keuze is uit verschillende soorten badjassen. Dan kan het erg lastig zijn om hier de juiste badjas tussen te vinden. U selecteert de badjassen op de kleur die u wilt en welk materiaal u graag wilt hebben en dan komt de perfecte badjas eruit. Begin meteen met het vergelijken en kies zo de perfecte badjas uit het ruime assortiment.