Bestel uw badjas met naam bij badjasmetnaam.be!

Ooit nieuwsgierig geweest naar de herkomst van de badjas? Het begon eigenlijk allemaal met een soort mantel, deze grote gewaden werden vroeger veel gedragen. Tegenwoordig wordt een mantel alleen nog gedragen in landen zoals India en China, bij religieuze ceremonies. De mantel is door de jaren heen wel erg veranderd en ziet er niet meer zo mooi en netjes uit als vroeger.

De perfecte badjas met naam kopen?

Bij badjasmetnaam.be bent u aan het juiste adres als u opzoek bent naar de perfecte badjas. De badjassen die u hier vindt zijn gemaakt van verschillende soorten materialen en zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren.  Dan is er een badjas die is gemaakt van katoen, deze stof is wat luchtiger maar houd het lichaam toch goed warm.

De katoenen badjas is geschikt voor na het douchen of na een warm bad, de stof neemt veel water op en kan het lichaam hierdoor goed droog maken. De laatste stof die wordt gebruikt voor badjassen is de badstof, dit is de meest gebruikte stof voor de badjas. Bij een badstof badjas zijn er nog weer twee verschillende soorten, dit ligt aan de speciale weeftechniek die ze gebruiken bij het maken van de badstof. De ene badstof heeft kortere lussen, deze voelt zacht en warm aan en is erg comfortabel. De andere badstof heeft langere lussen. Deze lussen helpen bij het vocht opnemen en daardoor kan deze badstof meer water opnemen dan de andere badstof.

Het kopen en vergelijken van de badjas

Als u een badjas met naam wilt kopen moet u op een aantal punten letten. Het is belangrijk dat u lang gebruik kunt maken van uw badjas. Dit is vooral belangrijk als u de badjas laat personaliseren door er uw naam op te laten bedrukken of borduren. De bedrukking of borduring moet goed kunnen hechten aan de badjas zodat het er lang op kan blijven zitten. Het is ook verstandig om een badjas te kiezen zonder print als u uw naam op de badjas wilt laten borduren. Door de print kan het zijn dat de naam minder goed zichtbaar is en dit zou jammer zijn. Als u de naam erop laat bedrukken zal dit wat minder erg zijn. U kunt alle badjassen met elkaar vergelijken om zo de perfecte badjas er tussen uit te halen.