Bestel uw badjas met naam bij badjasmetnaam.be!

De badjas wordt al erg lang gedragen en is heerlijk om in huis te dragen, over uw nachtkleding of over uw gewone kleding. Vooral in de wintermaanden kunt u de badjas goed gebruiken, deze houdt u dan warm. Bijvoorbeeld na het douchen of in de ochtend als het nog wat fris is in huis. Een badjas wordt vaak afgesloten met een koord die u dan vast kunt knopen, zo blijft de badjas dicht zitten. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten sluitingen die bij een badjas worden gebruikt, de meest gebruikte sluiting hiervan is de rits. Een rits sluit het kledingstuk goed af en zorgt ervoor dat er geen open stukken ontstaan bij de sluiting van de badjas.

De rits is uitgevonden doordat een vriend van Whitcomb Judson erg last had van zijn rug en hierdoor kon hij moeilijk zijn schoenveters strikken. Hier wilde Judson wat op verzinnen en daarom bedacht hij de rits, zo kon zijn vriend zijn schoenen gemakkelijk dicht ritsen, hier had hij dan maar één hand voor nodig. Toen bestond de ritst alleen nog maar uit een sluiting van wat haken en ogen die werden open getrokken door middel van een glijder en zo ook weer dicht werden getrokken.

Door de jaren heen is de rits wel wat veranderd, deze wordt nu gemaakt van kunststof of metaal. De rits badjas bestaat nu uit twee rijen plaatjes met kleine tandjes. Aan één kant en aan de andere kant zitten kleine gleufjes. Als de rits wordt gesloten moet er aan het lipje van de glijder worden getrokken en zo worden de plaatjes samengevoegd. Het tegenovergestelde gebeurt als de rits open gaat.

Ruime keuze aan badjassen met rits en naam

Er zijn enorm veel soorten badjassen; de badjas met rits is verkrijgbaar is verschillende kleuren & maten. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen. De materialen waar u uit kunt kiezen zijn katoen, fleece, badstof en zijde. De kleuren van een badjas verschillen ook van elkaar. Zo zijn er witte, donkerblauwe, rode, aquablauwe, zwarte, roze, groene, paarse, gele en oranje badjassen . De rits op een badjas is erg makkelijk in gebruik. U kunt de badjas gemakkelijk sluiten en er ontstaan geen openingen in de badjas die eventueel kou door laten.

Badjas met rits en naam vergelijken

Tegenwoordig is er zo veel keuze in badjassen dat u niet weet welke u moet kiezen. Hiervoor hebben wij een oplossing gevonden. Bij badjasmetnaam.be kunt u alle modellen met elkaar vergelijken en zo komt u uit op de perfecte badjas die bij u past. Deze kunt u ook nog eens laten bedrukken en borduren met een naam om zo de badjas persoonlijker en unieker te maken.

De kwaliteit van de badjassen is uitstekend en daardoor gaat de badjas erg lang mee. De naam die u erop laat bedrukken of borduren blijft ook lang op de badjas zitten. Hierdoor kunt u lang plezier beleven aan uw badjas. Vergelijk gemakkelijk alle badjassen vanuit huis en vindt uw perfecte badjas.